Galet god lågkaloripizza

Följ instruktionerna nedan så är den här godingen snart på en tallrik nära dig.
Även lågkalorissor är bakis i bland (väldigt sällan) och plågas av pizzacravings. Nu ska jag lära er göra världens snabbaste, jävligt goda och extremt kalorifattiga pizza. En hel Y-pizza innehåller 390 kcal och gudomliga 60 gram protein!
1. Köp Liba-bröd! Det är ett orientaliskt plattbröd som jag använder som pizzabotten (finns i välsorterade mataffärer), ett bröd innehåller 215 kcal. Sätt ugnen på 225 grader. Bred på ett rejält lager tomatpuré jämnt över libabrödet, pressa sedan vitlök (valfri mängd) och bred ut den med.
2. Fyllning - tonfisk och musslor (i vatten), en halv burk av varje. Skiva en handfull körsbärstomater och lägg på pizzan.
3. Salta lätt över tonfisk etc. Strö sedan över 75 gram rivost, den ska vara 10-procentig! Jag rekommenderar fantastiska danska 'slankeosten'. Till sist - krydda med oregano eller pizzakrydda.
4. Lägg pizzan på en plåt med bakplåtspapper, ändra så att det bara är ovanifrån-värme i ugnen och ställ in pizzan. Så fort osten har smält är den klar! Libabrödet är tunt och blir lätt knäckebröd om pizzan står inne för länge. Ät med ruccola! Den som tycker att pizzan är för 'torr' äter med hemmagjord pizzasallad eller nån pizzasås - vad ni nu gillar! Dom kalorierna får ni dock räkna för sig.
/Y